CD op keukentafel

CD op keukentafel

Toen ik met mijn juist gekochte zonnebril bij brillenwinkel X naar buiten wilde lopen werd ik vol verwachting aangehouden door een medewerker: wist ik wel dat er “een cadeau” bij zat? Nu vind ik dat doorgaans een heel groot woord voor iets dat voor een middenstander kennelijk waardeloos genoeg is zomaar weg te geven, dus ik reageerde ongeïnteresseerd. En jawel, het bleek een cd te zijn van “Van Velsen”.

(Vroeger, alsof dat lang terug is, was een cd een echt cadeau. Ik weet nog dat mijn eerste cd – mogelijk was dit Greatest Hits 1993 – mij op dat moment liever was dan mijn Hollywood Hair Barbie. Nu zitten cd’s opgeborgen in de kussens van de bank of vind ik ze terug onder de mat in de auto)
Anyway….
Ik zag de toekomst van de cd bij mij thuis al voor me. Eerst een tijdje op de keukentafel, waar hij door vrienden belachelijk zou worden gemaakt. Dan bij de computer, nog immer in de folie….Dat soort loosheid… dat is gewoon zonde. Ook van Velsen heeft er vast zijn best voor gedaan de cd naar zijn beste kunnen van liedjes te voorzien.
Vandaar dat ik maar bedankte. “Laat maar zitten hoor” zei ik wat onzeker tegen de aardige brillenverkoper, die mij zo graag als rasechte VanVelsen-fan de winkel uit zag glunderen. Maar omdat de man zo complimenteus was geweest over de flair waarmee ik de bril droeg, nam ik het voor mij nutteloze schijfje aan en bedacht dat het binnenkort toch vaderdag is.

Toch ook rot voor zo’n Van Velsen, dat hij nu een actie is. Je hoeft ‘m écht niet te downloaden, nee, hier istie! Je hoeft geen marketinggenie te zijn om te weten dat die cd geen extra brillen gaat verkopen, of de gratis cd meer cd’s…Wel sympathiek: als niemand er geld voor wil neertellen, hoe krijgen we die plaat dan bij de doelgroep? Brainstormsessie….Budget-Brildragers! Nou ja, Van Velsen ligt nog altijd op de keukentafel. Ben jij nou die echte Van Velsen-fan? Kom maar halen.

Advertenties

Een gedachte over “CD op keukentafel

  1. De cover verdient wat mij betreft een prijs voor minst toepasselijke foto van het jaar. Wie laat een midget nou een gigantisch kapot orgel verslepen?

    Je reinste discriminatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s