Blog?

Blog?

Vroeger had ik zo’n boekje met een plastic slot. Nu heb ik een wordpress.com, waarop ik (in de woorden van Tim Arts) “gewoon mijn hele hebben en houwen op internet plemp”.

Nu ga ik geen grote beloften doen, behalve dat ik kan zeggen dat ik nooit zal bloggen over mijn nieuwe schoenen ofzo. Maar toch: hierbij voor mijzelf en de mensen die dit lezen (en ongetwijfeld ook een blog hebben) vast een kleine verwijzing naar iemand die de do’s en don’ts even voor ons in kaart heeft gebracht.

Advertenties

2 gedachtes over “Blog?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s