It’s my party and I’ll cheer if I want to

It’s my party and I’ll cheer if I want to

Verjaardagen zijn geen gewone dagen. Toch duren ze maar 24 uur, dus je moet goed plannen. Ondanks dat ik gezien de lokatie ontelbare kansen heb laten liggen, was het een heel goede verjaardag: kort verslag.

MUZIKALE ONDERSTEUNING: Een team van obers, zingend rond mijn tafel. Doet ’t altijd goed. Voor volgend jaar vrees ik een team van collega’s dat Happy Birthday om mijn cubicle komt zingen ( zoals in de films, omdat ik student af ben denk ik dat zo’n sneue toestand me nu elk jaar toekomt).

CATERING: Amerikanen doen aan cheesecake, gelukkig mét kaarsjes. Waarom niet een pompeus model met veel suikerbloemen, marsepein en heel groot mijn naam in rose fondant? Dat had ik vorig jaar al. Voor volgend jaar droom ik van de Barbietaart.

Voor het avondmaal dacht ik aanvankelijk aan een revolving restaurant, minimaal op de 33e verdieping van iets ( briljant gewoon, rotatie en restauratie), maar kwam terecht in Maze, een poenerige tent van Gordon Ramsay. Mét mijn hele familie, wat wel uitzonderlijk genoemd kan worden.

FEEST In de Ava Lounge, iets hips met cocktails bovenop een wolkenkrabber. Gewoon zo’n woensdagavond in de stamkroeg van P. Diddy.

Advertenties

Een gedachte over “It’s my party and I’ll cheer if I want to

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s