Niet om dramatisch te doen…

Niet om dramatisch te doen…

maar je kan de blog van vandaag gewoon zien als mijn hand, nog net zwaaiend naar jullie te zien uit de poel drijfzand van de moderne samenleving. Shoots, nachten, side-projects, de tandarts, ook nog sociale ambities. Net thuis, om te zien dat een berg kleding me nog steeds verongelijkt vanuit een koffer aankijkt sinds ik er een uur of 17 geleden iets schoons uit trok. Dit muziekje van Ratatat toverde net een glimlachje op mijn bleke gezicht, dus ik heb het even gestolen van Thijs. Maar nu ga ik slapen.

Advertenties

Een gedachte over “Niet om dramatisch te doen…

  1. Het hele album is overigens behoorlijk hard. En een paar jaar geleden hadden ze een nóg betere single: Seventeen Years.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s