Trouwen is gezellig

Trouwen is gezellig

Mike “de oud-presidentskandidaat” Huckabee  is not gonna come to terms. Zeker niet nee, en het gros van de Amerikanen ook nog niet. Terwijl je in Nederland al 7 jaar een getrouwd of pas gescheiden homostel kan zijn. Daar ben ik best een beetje trots op. Zou toch leuk zijn als er een Huwelijks-cruiseschip zou varen vanaf Amsterdam, waarop kersverse paartjes direct op honeymoon across the world hun mierzoete trouwvideo’s aan de mensheid konden tonen. Of zoiets. Noorwegen hoeft ‘ie niet meer heen, daar kan ook lekker iedereen met elkaar trouwen vanaf 1 januari. Met één iemand tegelijk dan. Das de regel. Sla je door de commercials heen en kijk even vanaf minuut 14 hoe John Stewart Huckabee verplettert.

gaygaygay1

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s