Culturele Mededelingen

Culturele Mededelingen

dustyblinds0931

Stonerrock-avond? Het was dat, of Save The Last Dance kijken, en dan kies ik toch de stonerrock. Was geen eerlijke match, omdat Dusty Blinds een zangeres heeft waar je spontaan verliefd op zou worden. Gelukkig hebben ze ook talent, en brengen ze binnenkort een single uit.

Woensdag: Studentencafé. Bier kost er een euro twintig. Wodka kost er niks. Gooi je een muntje in het glas, dan laat de barvrouw haar tieten zien. Pakjes oproken op kringloopbankstellen. Meisjes die wachten tot iemand ze aan het eind van de avond zo van hun barkruk op een bagagedrager zal tillen. Zo’n soort café. Mijn zus wist een microfoon te vinden en wij zaten wat te schreeuwen welk nummer ze moest doen. Filmpjes onontkoombaar.

Dan was er nog deze foto van mijn T & A collega Tim. Een ondergewaardeerd acteur. Nog geen week online en nu al zo’n iconisch beeld. Overigens genomen op de shoot voor ’t eerste clipje van Zwart Licht dat je binnenkort hier vast wel kan bekijken. Meer cultuur heb ik niet.

timarts1

Advertenties

Een gedachte over “Culturele Mededelingen

  1. ja ik was ook erg te spreken over die foto! en ik wil binnenkort naar de gratis wodka bar. doe maar als ik de twee flessen wodka die nu in mijn koffer zitten op heb. en anders meteen als ik thuis ben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s