Culturele Mededelingen #2

Culturele Mededelingen #2

Mijn zus doet op het podium soms alsof ze doodgaat, maar dat vinden we tof. En ik citeer haar terug als ik zeg: “Als ik een andere zus had ging ik haar ruilen”.

Oh ja, op een of andere manier kwam ik een verhaal tegen, dat ik echt briljant vind. Er staat heel klein onder dat het van ene Willem Bovekerk is. Denk je nu dat wij elkaar soort van begrijpen, dan vind jij het misschien ook een leuk verhaal. Neem dan 10 minuten de tijd en lees het.

Advertenties

5 gedachtes over “Culturele Mededelingen #2

  1. Anna kan mooi krijsen.

    En ik begrijp je redelijk tot goed maar ik vond het een naar verhaal en bovendien niet zo heel goed geschreven. Al helemaal niet met in mijn achterhoofd dat een aanrader was van een stijlistisch schrijfcriticus pur sang.

  2. Ja, er zitten inderdaad wat spel- en stijlfouten in, maar het verloop van het verhaal vond ik, zeker voor een blog, verrassend. Vooral omdat ik eerst dacht dat het echt het relaas van een jongen bij het ontbijt was. En het was lekker smerig.

  3. Alhoewel ik normaal erg gecharmeerd ben van beide broertjes bovenkerk, had ik erg veel spijt toen ik dit had gelezen.

  4. Hahaaaaa. Gelukkig heb ik het niet geschreven, dan zat ik nu te huilen. Ik vond dat het potentieel had. Ach misschien moeten we allemaal eens aan het werk gaan in plaats van blogs te lezen. Al moet ik die van Imke en Kevin vandaag nog lezen. Fuck.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s