Places to Maybe # 1: Sauerbratenpalast

Places to Maybe # 1: Sauerbratenpalast

Plekken waar je straal langs zou lopen, zonder lijsten, wachtwoorden of dresscodes. De enige mogelijke reden waarom je er niet in zou kunnen is omdat ze er nét hun rustdag hebben, of een koffietafel. Je komt er nooit een bekende tegen, misschien wel geen mens. Als dit je niet ontmoedigt, hoor ik graag wat je ervan dacht.

De eerste plek in deze rubriek wordt bekleed door het Sauerbratenpalast. Een tent naar mijn hart. Het Palast is onverbiddelijk: iets anders dan Sauerbraten hebben ze er niet, sinds een jaar of 100. In die tijd hebben ze ook het daglicht besloten buiten te sluiten. Zo kan je in alle seizoenen rekenen op eenzelfde avond (of middag, maar dat maakt dus niet uit). Regen of Zonneschijn, in het Palast zal het altijd bruin zijn.

Sauerbratenpalast, Vaalser Straβe 316, Aachen.

sauerbraten3

Een gedachte over “Places to Maybe # 1: Sauerbratenpalast

  1. goede rubriek. als je een substantiële lijst hebt moeten we een roadtrip langs alle plaatsen doen. x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s