Favourite Things # 3

Favourite Things # 3

Al die tijd had ik zo’n oude hekjes-gaatjeslift in de buurt, en ik wist van niks.hekjeslift2

Advertenties

3 gedachtes over “Favourite Things # 3

  1. Nee. Dat is fantastisch. Zou er ergens nog zo’n lift zijn? Zullen we er dan naartoe? Ik zag laatst wel in een film zo’n lift met verschillende hokjes per schacht, en die waren gewoon open en daar kon je dan zó instappen. Maar die mochten op een gegeven moment niet meer, ik denk omdat er teveel mensen onthoofd werden. Dat stel ik me zo voor. Maar er schijnt een gebouw te zijn in Amsterdam waarin ze nog zitten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s