Culturele Mededelingen # 4

Culturele Mededelingen # 4

Laatst nog hoorde ik aan een bepaalde lunchtafel een vreemde discussie over evolutie aan. Ik hield mijn mond maar, want ik heb er ook niet op gestudeerd. Net toen ik erover wilde gaan piekeren stuurde een anoniem iemand me dit artikel (dat zeg ik terloops, maar ik vind het eigenlijk heel tof als mensen die ik niet ken me random interessante dingen sturen).

Zomaar een mooi filmpje. Als dit where we live was werd ik wel gek van al die boeken die ik nooit allemaal zou kunnen lezen.

Kom ook maar even naar onze afstudeerfilm kijken op 7 februari in Venlo. In diezelfde Opslaan-Als-sferen: het clipje voor Vanaf Nu, een nummer van Zwart Licht dat ik vandaag zeven keer beluisterd heb, is af en kan je hier bekijken, maar dat mag eigenlijk alleen als je gaat klikken op “bekijken op hoge kwaliteit”.

En nog even iets waar ik stiekem mee bezig ben (en in het huidige tempo altijd stiekem zal blijven).

afbeelding-2

Advertenties

3 gedachtes over “Culturele Mededelingen # 4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s