Gisteravond

Gisteravond

ging ik naar Woodpigeon met mijn zus.

(doordat ik erlangs fietste om ongeveer half acht, nadat ik met iemand mee fietste die daar langs wilde fietsen, een route die ik normaal nooit fiets omdat ik altijd langs het Rijksmuseum fiets en niet langs de Paradiso, en de rij zag en moest denken aan mijn zus die die middag had gebeld en vroeg of ik niet naar een bandje wilde gaan kijken waarop ik nee zei vanwege mijn behoefte een boek te lezen op de bank, maar nu ik er toch langs fietste voelde het opeens verkeerd om door te fietsen dus ging ik toch maar om haar te verrassen want dat is leuk, zag ik dus een bandje waarvan ik niet zoveel verwachtte samen met niet zo heel veel maar ook niet heel weinig mensen met brillen en onaangepaste kleding en een terugtrekkende haarlijn of juist woest haar dat mijn zicht blokkeerde, wat niet erg was want het bandje bleek een bandje te zijn waarbij je best goed je ogen dicht kan doen)

Advertenties

Een gedachte over “Gisteravond

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s