Culturele Mededelingen # 6

Culturele Mededelingen # 6

Vanavond ga ik even naar The Gaslight Anthem bij 3 voor 12. Met nog een paar meisjes van veertien.

Ik heb trouwens de hele tijd die Black Cab Sessions-site al opstaan. Ik zoek vast naar vervanging nu Arrow Classic binnenkort mijn ontbijtjes niet meer van Iron Maiden zal voorzien.

Trouwens, op 5 maart kan je weer naar een feestje met een vieze naam in Rotterdam. Er komen nog wat bekenden. Kost niks. Hier is de flyer.

latinsexy

De week erop ga ik weer op vakantie. Ski-vakantie met mijn collega’s welteverstaan. Je zal wel denken; “Maar Emma, is dat nou wel wat voor jou, al dat gedoe met stokken en wanten enzo, vrieskou, gevaar, goedkope liedjes ?” Nou nee, maar toch ga ik. Dan maar de berg oprennen en met de skilift naar beneden, een sneeuwmannen-verkiezing houden, karaoke doen met de barman, niks “vroeg op want dan is de sneeuw zo krakend helder”, na het langste uitslapen sinds de kunstacademie zal ik vanaf mijn sleetje hertjesvoetjes in de sneeuw tekenen en dan detectives lezen bij het haardvuur.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s