WTF?!

WTF?!

postbusIk was er even niet. Iets met snowboarden en collega’s geloof ik. Dat was echt tof, alleen ben ik mijn stem verloren, en een deel van de week is ook kwijt. Ondertussen verschenen er een paar dingetjes die ik eerder hier typte op Moois Magazine, tof toch? Zag ik dat een paar van mijn favoriete lelijke woorden vervangen zijn. Ach, kan mijn moeder ook trots zijn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s