De Leesclub.

De Leesclub.

Mijn huisgenootje Imke is een leesclub begonnen. Ik ben het eerste lid  (tevens secretaris). We lezen elke maand een boek dat we bespreken aan de keukentafel terwijl we wijn of bier drinken. We hebben meer leden nodig, anders zal Leesclub-avond gewoon een doorsnee donderdagavond zijn.

boekenclub2

Aanmeldingen via Imke:

“Wil je bij de boekenclub, vul dan de volgende slagzin aan en stuur hem op naar mij, Imke. “Ik zou een geweldige toevoeging aan Imke’s leesclub zijn omdat…”

imkehorvers@gmail.com

boekenregenboog

( Ooit zal ik mijn boekenkast zo ordenen. )

Advertenties

9 gedachtes over “De Leesclub.

 1. Nee Tim, nee. Ik had het er gister over met Imke, en we willen graag een langzamer klasje opzetten. Daarvan ben jij de eerste leerling. Je krijgt dan een halfjaar per boek, en we komen er dan nog eens op terug. Goed?

 2. Hoe gaat het met de leesclub? Ik ben er ook eentje begonnen, we hebben al drie leden. Meer over leesclub Mille Feuilles is te lezen op mijn site! Groeten van Kim

 3. Waw cool. Onze leesclub is nog bijzonder klein, maar vooral bijzonder langzaam… we zijn al eeuwen bezig aan ons derde boek, dat komt misschien omdat het een vervelend boek is.
  Ik zal gauw jullie programma eens doornemen, (maar ik zal me wel slecht voelen over ons slechte leesethos).

 4. Ons clubje is ook nog maar klein; 3 personen, maar binnenkort staan we in Esta, wie weet loopt het daarna storm met aanmeldingen… Als dat zo is dan schrijf ik daar natuurlijk ook over op mijn blog. Welk boek zijn jullie trouwens aan het lezen dat niet zo wil vlotten?
  Groeten van Kim

 5. Oh leuk! Nou ja, leesclubjes zijn niet vreselijk populair merk ik, veel mensen willen best lezen maar niet regelmatig. En dat lijkt bij ons dus ook het probleem…
  Wij lezen iets moeilijks over oorlog, (“Duizend dagen in blabla?”) het spreekt me totaal niet aan en ik heb er al zeker 15 boeken tussendoor gelezen met het idee “straks misschien.”
  Jullie meer discipline toegewenst! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s