Aldus Astro.com

Aldus Astro.com

“Deze astrologische stand geeft een schrandere, bijdehante persoonlijkheid. Al bent u eigenzinnig, u bent wellicht nog niet toe aan verantwoordelijkheid dragen voor uw daden. U bent mentaal kwetsbaar en nerveus, wat zich kan uiten in obsessieve ideeën die voortkomen uit uw aanleg en oog voor details. U neigt naar de zelfkant van het leven en uw fantasie kan morbide zijn. De mysterieuze, kwaadaardige krachten van het universum fascineren u. Als schepsel uit de onderwereld gaan uw gedachten vaak uit naar de dood, het einde en het mysterie van het leven na de dood.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s