Culturele Mededelingen # 7

Culturele Mededelingen # 7

Nou, het is weer gelukt hoor, een nietszeggende poster voor de eindexamenexpositie van de ABK Maastricht (is dat nou echt papier maché?). Ik ga zeker even kijken naar de expositie van m’n homie Ellis, Toca AlmaTocaAlma

De poster van het  eindexamen van de filmacademie is dan weer heel tof! Daar heb ik gister zowel mooie als, nou ja, mínder mooie dingen gezien. Maar dat is dan gelukkig leerzaam!*

Heb ik ook nog wat leuks te melden? Ja, binnenkort brengt het Attacca Ensemble in het Orgelpark Einstein on the Beach (van Philip Glass , ja) ten gehore en dat wordt fantastisch. (Om deze post iets minder cultureel correct te maken zal ik eerlijk vertellen dat ik ook naar Alexisonfire ga in de Melkweg )

*Als iemand moe/gedeprimeerd is zijn zijn of haar ogen rooddoorlopen en draagt hij/zij alleen nog taupe. Een boom is nooit een boom. Een boom staat per definitie symbool voor het leven. Een zieke boom? ….. Scheuren in de muur? Misschien wordt dit een dramafilm. Als iemand het niet meer ziet zitten moet diegene op schilderles (op een klinische plek waar de bedden toch roestige spijlen hebben ) Schildert deze persoon met rode verf? Pas op.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s