Stunned, speechless

Stunned, speechless

De juffrouw die je ergens hieronder ziet? Heeft een lintje ontvangen. Blijkbaar heeft zij van 1960 – heden onder andere: bijles gegeven aan kinderen, begeleiding naar de 1e Heilige Communie en tijdens de jaarlijkse processie gedaan, is ze vrijwilliger geweest waar het maar kon én was ze lid van de poetsploeg van de plaatselijke parochie. En ik was alleen maar doodsbang voor haar. Voor flauwe tekeningen heeft nog nooit iemand een lintje gekregen. Sorry juf, ik bad niet zo gretig, praatte ook wel veel en mijn vulpen vlekte lelijk. Is allemaal niet overgegaan.

(Of je gaat die onderscheiding gewoon zelf kopen…)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s