Mededelingen # 9

Mededelingen # 9

Soms kan je naar  Rotterdam en misschien is IB-groep Billionaires III op 7 November zo’n gelegenheid: De entree is slechts €3,-. Dat is iets meer dan 1% van de basisbeurs uitwonend.” Zei ik al hoe goed ik (de site van) Sander van de Vijver vind? En dat ik me verheug op Passion Pit in Paradiso vanavond? En op deze voorstelling van Wunderbaum over VENLO en museumnacht zaterdag en ook op Antichrist en die film over Michael Jackson hoewel ik vermoed dat die ongeveer zo zorgvuldig in elkaar gezet zal zijn als mijn sinterklaassurprise voor die ene collega toen – hoewel die met een goed gedicht en een lieve glimlach nog gered kon worden. En dat meer mensen die clip van Flinke Namen heel mooi vinden. O, en die Habbekrats-kort van laatst, Caresse, kan je dus gewoon hier bekijken en de making-of hier.

En Nietzsche verjaarde ook altijd op 15 oktober.  Amen.

passionbillionaires.

3 gedachtes over “Mededelingen # 9

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s