Mededelingen # 11

Mededelingen # 11

Voor iemand die het grootste deel van de winter thuis in ochtendjas doorbrengt heb ik het aardig druk… vandaag lekker veel gedoe over dit artikel op Pro Republica, want ik moest weer zonodig een mening.

De tijd van zitten in mijn ochtendjas en lezen (en ook wel zitten in mijn ochtendjas zonder te lezen) is trouwens voorbij.  Vanaf 01/02/ 2010 ga ik te kantore bij die jongens van Habbekrats en daar heb ik heel erg veel zin in.

Dan lijkt het me nu tijd de uitslag van de Kunstwerken-verkiezing bekend te maken. Jullie, de stemgerechtigden, hebben de Kat van Imke, hoewel met een miezerige voorsprong, met 53% laten “winnen”. Daarom heb ik het broze werkje een mooi plekje gegeven op het balkon. Bedankt voor het stemmen hoor. En gefeliciteerd Imke.

Verder gaan Im en ik samen een bordeel inrichten. Goed, een bordeelkamer, maar toch. In een heel tof nieuw hostel dat in april opent op het Frederiksplein in Amsterdam, met de liefste twee bazinnen ooit, LOTJE & ANIKA. Zo verdiepte ik me vandaag in de vandalismebestendigheid van portable stripperpoles. Who knew!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s