Dingen

Dingen

Ja, ook ík heb een lijstje op NAZOMERGASTEN gemaakt. Als je zin hebt, check het en zeg eens iets liefs. Klik * Klik * Klik*. Nazomergasten is iets leuks van Tim, en ik sla natuurlijk geen gelegenheid over om deze foto van hem te plaatsen:

Verder schrijf ik vanaf nu een column achterop Folia, het universiteitsblad van de UVA. Er staat zelfs zo’n fotootje boven, en iedereen weet dat het dan echt is. Ik denk er al over een typist te nemen, die mijn vondsten uittikt terwijl ik woest gesticulerende over het tapijt ijsbeer. Je kan ‘m vanaf woensdag 3 maart online lezen, of gewoon hier, maar het aller- allerbest is, om de papieren versie te lezen. Dan kan je brilletjes en snorren tekenen op mijn gezicht, de kruiswoordpuzzel maken die rechts van mij staat en mij als kattenbakbodem gebruiken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s