Favourite things # 3

Favourite things # 3

Als de ruggen van boeken samen een plaatje vormen. Doet iemand nog zoiets? Vroeger hadden de boeken uit de “Deagostini-serie” dat, maar die waren verder erg stom en dat was omdat je ze alleen allemaal kon kopen, anders was je een sukkel met een rij boeken waaruit het middenrif van de dinosaurus mist (alhoewel ze nu een zelf-robot-bouwen cursus aanbieden, wat wel tof is). Verder zie je het soms bij encyclopedieën, maar ik hoorde laatst dat encyclopedieën niet meer uitgegeven worden. Toen heb ik een klein beetje gehuild van binnen (niemand heeft dat gemerkt ). Je kan toch alles van internet halen, schijnt. Ik kan je er hierbij van verzekeren dat alles wat op deze blog staat in elk geval voor geen ene meter te vertrouwen is.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s