Dag hoor

Dag hoor

Hoewel ik de zomer ook op een muisstil eiland als gepijnigde schrijfster had kunnen verbrengen, lijk ik toch 5 weken keihard te gaan werken aan RABAT, het speelfilmdebuut van Jim en Vic. Morgen. Nee, vandaag. Daarom zit ik nu, vier uur voor vertrek, klaarwakker in mijn bed. Om die fantasie van mezelf als laissez-faire ontdekkingsreizigster vol te houden mis ik toch de benodigde nonchalance.
Ik, die sukkel die al lang wist wat ze in zou pakken, ga naar Rabat, samen met negentien mensen die er veel cooler onder blijven. Tot 6 september!

Als het goed is kan je binnenkort van onze belevenissen lezen en zien op:

www.rabatdefilm.nl of de habbekrats twitter of de habbekrats facebook. We zijn erg online.

Advertenties

Een gedachte over “Dag hoor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s