Bedroom

Bedroom

uit de Every Woman’s Encyclopaedia (1912)

Advertenties

5 gedachtes over “Bedroom

 1. O haha ik snapte je comment eerst niet. Maar toen dus wel. Hee zeg je hebt een blog maar als je niks bij “Over uzelluf” schrijft wordt het natuurlijk moeilijk om de intensieve spionage-mogelijkheden die het internet biedt ten volle te benutten.

 2. En, lieve Emma, afgezien daarvan : je hoeft niet te ‘spioneren’.

  Mijn naam is Niels Janssen, van 16-10-’77, en voor de rest verwijs ik je naar mijn autobio, verschijningsdatum medio 2050. Flauw, true, maar ik ben simpelweg niet zo scheutig met mijn persoonlijkheden, noch met mijn persoonlijke gegevens op internet.
  Punt.

  Via Mooismagazine.nl kwam ik op jouw blog en ik was aangenaam verrast!
  Allereerst door je ‘verhaaltjes’, met alle respect, en daarnaast werd ik getroffen door “the bedroom picture” van weet-ik-veel-wie, in mooi en helder contrast met de rest van je blog/personality.. That’s it and that’s that.
  Cheerio!

 3. Dank, dank!
  Verder snap ik het hoor, internet is een gevaarlijke plek!
  Zestien tien is trouwens een uitstekende dag om geboren te worden, bijna net zo goed als vijftien tien. Hoewel, als mijn verjaardag voorbij is heb jij de jouwe nog vierentwintig uur voor jezelf.
  Tot zover en tot ziens, ik loop weer naar de televisie want daar is niks op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s