Genoeg over mij, wat vind jíj van mij?

Genoeg over mij, wat vind jíj van mij?

( beetje kinderachtig hoor Emma, deze week  in Folia )

Al sinds ik schrijf wil ik een seks-problemenrubriek. Zoiets als vroeger in de Fancy, waar tieners zich afvroegen of zij van wortels raspen met kind konden raken en neuken steevast met ‘het’ aanduidden. Wat een droombaan, een gerichte publieksvraag, zonder weerwoord zeggen: ‘Anoniempje, je vriendje is een eikel, moge de gillende bloedkanker aan zijn dwalende ogen hem vellen.’ Kijk mij, ik help de anderen, eindelijk gaat het eens níet over mij!
‘Lieve Emma, soms doe ik het met iemand waarmee ik het ook had kunnen laten.  Dan wil ik de dag erna gewoon verder met mijn leven.’ Makkelijk zat. De As I Lay Dying methode, drie jaar geleden in het leven geroepen om een ongewenst sujet van het ontbijt te verjagen. Hierbij doe je alsof je van de christelijke metalcoreband As I Lay Dying houdt, en wieg je, terwijl je een beschuitje jam smeert, met je ogen dicht mee op hun hit The Pain of Separation. De Separation volgt gegarandeerd binnen vijf minuten en je kunt er zeker van zijn dat het telefoonnummer maar negen cijfers telt. Niemand raakt gekwetst. Ik durf in elk geval te stellen dat ik op alle probleemvlakken ervaring heb, ik ga toch alweer mijn zevende studiejaar in. Oké, zoals alle specialisten wil ik natuurlijk soms in derde persoon over mijn eigen problemen praten, dan werk ik vanuit het antwoord.
Want ook ík doe het soms met iemand waarmee ik het had kunnen laten. En over de dagen dat ik mezelf huilend in slaap masturbeer kan ik kort zijn – hoewel dat nog mooie dagen kunnen zijn. Vandaar dat ik mijn expertise op deze plek nog niet heb betoond. Maar in mijn rubriek kunnen we sámen falen. Een gezond seks – of relatieleven is volstrekt onnodig! Ik, wij, zijn eraan toe. Schrijf me. Kunnen we het eindelijk eens over, over jullie hebben.


Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s