Het eerste boek van Dennis

Het eerste boek van Dennis

Er is natuurlijk nog maar net een film verschenen. En nu is het alweer tijd mijn blijdschap uit te schreeuwen over het verwante fotoboek van DENNIS DUIJNHOUWER en HABBEKRATS, met grafische zegeningen van BASTER !!! Omdat boeken van nature ook minder schreeuwen dan films. Hier zie je het boek in tweevoudige actie:

Als je hiervan kooplustig wordt, moet je op bol.com zijn (vanaf woensdag ongeveer). Als je de foto’s voor aan je muur wil, bij Galerie Brandt (van 24-06 tot 24-07 precies). En als je er lastige vragen over hebt, bij Lebowski (altijd gewoon).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s