Ook Klaar

Ook Klaar

Dit zijn enkele van de prachtige illustraties uit het boek “Klaar” dat uitgeverij Lemmens (en ik!) gister presenteerden. Van resp. I am Kat en (2&3) Carline Huge. Ik had nog geen idee hoe mooi het zou zijn dus ik was ontzettend blij. De teksten zijn natuurlijk ook fe-no-me-naal, maar ja, die ga ik natuurlijk niet zomaar weggeven hier. Nee dus. Ik ben niet gek.

Advertenties

3 gedachtes over “Ook Klaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s