“Klaar heeft het antwoord niet klaar”

“Klaar heeft het antwoord niet klaar”


Een hartstikke prima recensie in Trouw over Klaar! Niet dat ik nu echt veel in deze recensie voorkom, maar daar draait het niet om. Ik word er in elk geval niet in afgekraakt ofzo. En als je naam ergens valt maar er tóch niets lelijks over je gezegd wordt, is dat ook alweer een pré, snap je? Ik  ben blij voor iedereen die eraan heeft meegewerkt en voor mij. Als je erop klikt kun je hem lezen. Maar geloof me, er staat niets dan goeds.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s