Klaar en ik in de Limburger

Klaar en ik in de Limburger


Ik probeer nu een kort interviewtje met mij in Dagblad de Limburger te posten maar dat blijkt nog niet eenvoudig. Ik geloof dat als je hierop klikt –> 21april2012.KLaar je het kunt zien. Is het voor jullie zo allemaal duidelijk mensen? Voor mij in elk geval niet. Maar ik ben wel blij met dit stukje. Bedankt Adri Gorissen en ook natuurlijk Ellis Jansen voor de mooie foto.

Advertenties

2 gedachtes over “Klaar en ik in de Limburger

  1. Ja precies ja dat ontdekte ik ook. Maar niet dat je dacht van: “ik klik op het plaatje”, want dan komt het dus helemaal niet goed. Dat was meer waar ik angstig voor was.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s