Duit in het zakje

Duit in het zakje

Jawel, ik heb deel uitgemaakt van een heus meidenpanel, voor FHM nog wel. Hadjar’s thema van de maand was gelijkwaardigheid. Gelukkig mocht ik de taak van de militante feministe delen met Fatihya Abdi. Het was een dolle avond. Als je wil weten wat erin staat moet je het blad kopen, dat zou ik ook doen als ik geld had.

2 gedachtes over “Duit in het zakje

  1. Wel grappig dat vrouwen vaak schrijven over dat ze niet begrepen worden…Ik snap zelf ook niets van vrouwen maar misschien maakt dat ze juist wel zo leuk 😉

  2. Hoi Fotograaf, ik geloof niet dat er staat dat vrouwen zich niet begrepen voelen. Er staat juist dat mannen iets van vrouwen proberen te begrijpen, en daar helpen wij ze dan bij. Heel iets anders.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s