Schrijven in Openbare Toestand

Schrijven in Openbare Toestand

O ja, ik ben nog op donderdag 21 juni en zaterdag 23 juni aan het schrijven in de etalage van de Nieuwe Boekhandel, op de Bos en Lommerweg. De boekhandel is reuze gezellig ( dit heb ik gister ondervonden), dus kom langs. Je mag naar me zwaaien, me van mijn werk houden. Ik deel ook handtekeningen uit. Zelfs als je niet wil.

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s