West-side 4-ever

West-side 4-ever

De Iedereen Kan Schilderen-expo is (met een kleine selectie) voorlopig voor ’t laatst te zien, in de etalage van mijn buurtboekhandel Hoogstins in de Kinkerstraat in Amsterdam. Daar in ’t midden zie je een werk met gemengde collagetechnieken van Hanna Bervoets, gemaakt naar aanleiding van een fragment uit Iedereen Kan Schilderen. En met diezelfde Hanna Bervoets ben ik toevallig ook te gast bij de Literaire Donderdag van Hoogstins in Café Belcampo op de 26e. Kom ook is leuk ok tot dan.

Screen Shot 2015-02-11 at 13.53.58

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s