Bekentenis op ELLE.nl

Bekentenis op ELLE.nl

Toen ELLE me vroeg of ik óók een bekentenis wilde doen voor hun ‘dirty little secret’-thema van november, wilde ik niet zomaar iets schattigs bekennen, zoals dat ik lompe fietsers denkbeeldig geweld aandoe of iets in die trant. Nee, ik wilde iets bekennen waar ik me écht voor schaam. Maar toen ik de kop zag dacht ik toch: ‘goh, het ziet er toch wel uit als fraude.’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s