Het Appelsapboek is er!

Het Appelsapboek is er!

En het is So Fresh it Hurts! Apetrots ben ik, want ik heb er samen met Appelsap en …staat best wel keihard aan gewerkt (als redacteur). Je kunt het nu hier kopen. Gisteravond hield ik het voor het eerst in mijn armen en het was precies zo mooi en groen geworden als ik hoopte.

Screen Shot 2015-12-17 at 12.18.33.png

Screen Shot 2015-12-17 at 12.18.05

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s