Mau en Gerty

Mau en Gerty

En omdat het hier verdomme niet alleen over mij hoeft te gaan, wil ik even zeggen dat Erik Schumacher een uitstekend boek heeft geschreven dat Mau en Gerty heet. En dat zeg ik heus niet alleen omdat we bevriend zijn, want als het niet heel goed was had ik het gewoon vriendelijk genegeerd. Als je me niet gelooft lees je hier via Athenaeum een fragment.

Mau en Gerty

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s