Meestervertellers interviewen

Meestervertellers interviewen

Op het Nederlands Film Festival (vanaf 20 september) gaan Henk van Straten en ik zes makers/schrijvers interviewen over hun filmkeuze in het programma Meestervertellers. Films die zíj belangrijk vinden, omdat ze de wereld laten zien vanuit andere culturele, etnische en sociale perspectieven. Zo spreek ik er bijvoorbeeld acteur Mandela Wee Wee op vrijdag 23 september over zijn keuze voor Wan Pipel, na de vertoning om 21:15 in ’t Hoogt. Daarnaast zie je er films en interviews met Elfie Tromp, Neske Beks, Karim Traïda, Gülsah Dogan en Beri Shalmashi en meer. Bekijk hier het hele programma. En o ja, je kunt er met je Cinevillepas heen. wan-pipel

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s