Elisa

Elisa

ElisaFinished.pngEindelijk is mijn schilderij van de wonderschone Elisa Grasso af. Of nou ja, ik keek er net naar, bedacht dat het eigenlijk al lang af wás, dat ik er met mijn tengels vanaf moest blijven, heb het toen af verklaard en ook maar gelijk ‘Elisa’ genoemd. Duizendmaal dank voor je geduldige geposeer Elisa Grasso. 💙 Opdrachten om u – of uw hond – te portretteren zijn vanaf nu welkom, maar ik kan niet garanderen dat u er zo goed op staat als Elisa.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s