Ik als voetbalfan in Hard Gras

Ik als voetbalfan in Hard Gras

Voor het vrouwennummer van Hard Gras heb ik geprobeerd of ik voetbalfan kon worden. Ik ging naar een wedstrijd van Ajax Vrouwen 1 (ze wonnen) en interviewde hun coach Benno Nihom, over vrouwen, voetbal en collectieve ongesteldheid. Vrijdag zaten Henk Spaan, Janneke van der Horst en ik er trouwens over te praten bij Pauw. Nu in de winkel.

HardGras.jpg

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s