Praten bij Pauw

Praten bij Pauw

Afgelopen vrijdag was ik te gast bij Pauw om over voetbal en sportjournalistiek te praten. Daar weet ik niet zoveel vanaf, nee –  tot voor kort zei ik zelfs nog ‘pauze’ in plaats van ‘rust’ – maar dat belette Henk Spaan niet mij te vragen voor het vrouwennummer van Hard Gras (dat dus nu in de winkel ligt).
Ik zat naast Frans Bauer, die me voor de uitzending een ongeëvenaarde peptalk heeft gegeven: ‘Ik denk altijd: er kan niets misgaan. Je hebt toch dit boek geschreven? Dat is toch fantastisch? Daar ben je toch passioneel over? Dat is toch het leukste dat er is? Nou dan!’ Ja, daar viel geen speld tussen te krijgen. Thanks Frans!

Een gedachte over “Praten bij Pauw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s