Modememoire #1 in ELLE

Modememoire #1 in ELLE

Happy news: vanaf deze maand vind je elke maand een modememoire van mijn hand in ELLE. Eerder dit jaar maakte ik al een editie met acht stuks, maar er zijn zoveel meer goeie verhalen dat we nu elke maand terug mogen komen.
De modememoires zijn ontzettend geweldige, emotionele, avontuurlijke of anderzins onvergetelijke verhalen over een kledingstuk dat de eigenaar nooit weg zou doen. Want kleding is zoveel meer dan alleen stof. De allereerste staat in ELLE juli, en is van stylist Indiana Roma Voss. Zij vertelt over de Hermèssjaal die ze kreeg van haar moeder, Bonnie Orleans Voss, voordat zij ernstig ziek werd. In ELLE augustus; Daily Paper-oprichter Hussein Suleiman.

Heb jij nou ook een fantastisch modeverhaal bij een al even tof kledingstuk, aarzel dan niet en mail me op emma.curvers@gmail.com.

ELLE

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s