Tv-recensie #17: Workin’ Moms

Tv-recensie #17: Workin’ Moms

Zijn vrouwen die ervoor kiezen in deeltijd te werken verwende prinsesjes die de emancipatie dwarsbomen, of is het begrijpelijk dat zo veel vrouwen bedanken voor de dubbele belasting van carrière, gezin en huishouden? Onlangs discussieerden Asha ten Broeke en Heleen Mees erover in hun columns in de Volkskrant. Met hun stukken in mijn achterhoofd klikte ik op het Canadese Workin’ Moms, de Netflix-komedie over vier kersverse moeders die weer fulltime aan de bak gaan. Spoiler: veel wijzer werd ik niet. Lees hier mijn tv-recensie over Workin’ MomsWorkinMoms.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s