Prinses Carnaval in de Volkskrant

Je ziet haar steeds vaker: Prinses Carnaval. Volgens carnavalsfundamentalisten hoort de leider van het feest nog altijd een man te zijn (want traditie et cetera), maar dat hield Prinses Marieke (Keiendonkers van Megen), Prinses Jeanny (Grenszuukers van Baarle-Nassau) en Prinses Astrida (Kattendonders van Helmond) niet tegen. Hen zocht ik in februari 2018 op, samen met fotograaf Daniel Cohen, volgde ik ze in de polonaise en sprak ik ze over hun weg naar de troon. Te lezen in de Volkskrant, of hier online, of hier op Blendle. Alaaf.

Boven Prinses Marieke van Keiendonk (Megen), onder Prinses Jeanny van Smokkelgat (Baarle-Nassau). Foto’s Daniel Cohen. Jeanny.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s