De orgasmekloof

Voor het boek V: Van Vulva tot Vagina (uitgeverij Pluim) schreef ik een hoofdstuk over de orgasmekloof en wat je vandaag nog kunt doen om ‘m te dichten! Hint: de clit. JE LEEST DAT HIER.

Het hoofdstuk stond als voorpublicatie in Volkskrant Magazine, wat me meer shine opleverde dan welk ander artikel dan ook ooit heeft gedaan. Ik schoof aan bij radioprogramma’s, bij Jinek, tal van cartoonisten en columnisten schoten in een kramp  klommen in de pen voor hun reactie.

Op maandag 18 februari was ik te gast bij Jinek om te praten over de orgasmekloof. Je kijkt het hier terug. Ook was ik te gast in het Belgische VRT, in het programma Nieuwe Feiten. Het is hier terug te luisteren. Daarnaast was ik te gast bij de Balie in het programma Komt Allen Klaar.

Voor het stuk: veel dank aan Bonne van Rees,  Wipsite, Belle Barbé, Marilyn Sonneveld, Nienke Heeg, Fauve Lagarde, Mail & Female & Hanni Jagtman, Evi Hoste en Anna Kiosse voor de illustraties. En Shula Tas, die het zeer verhelderende Cliteracy organiseerde.

Voor V. Van Vulva tot Vagina, leverden nog meer auteurs een bijdrage, zoals Mariah Mansvelt Beck, Sarah van Binsbergen, Meredith Greer en Bregje Hofstede. Lees dat vooral.

Illustratie: Anna Kiosse

AnnaKiosseClit.jpeg

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s